پایان سال بهانه ای شد تا اعضای انجمن شرکتهای نرم افزاری (آشنا ) برای تجدید دیدار و بررسی عملکرد سال 1402 هیات مدیره و برنامه ریزی اقدامات سال آینده در روز دوشنبه 14 اسفند ماه در یک نشست صمیمی دور هم جمع شوند .در این نشست که علاوه بر مدیران شرکتهای نرم افزاری ، اساتید دانشگاهی و مدیران تاثیر گزار حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز حضور داشتند . احکام برنامه هفتم توسعه در حوزه ICT ، تنزل ایران در شاخص های کسب و کار و سرمایه گذاری ناچیز در این حوزه مورد بررسی قرار گرفت .
از آنجائیکه نزدیک به ۸۰ درصد مباحثِ میزگردها و کارگاههای داووس ۲۰۲۴ حول محور ICT و هوش مصنوعی بودند .در این اجلاس کارشناسان و سران اقتصادی دنیا نیز مخاطرات اقتصاد جهانی در دو سال آینده را تجزیه و تحلیل کردند و بی مناسبت نبود انجمن آشنا نیز از این واقعیت ها دور نباشد .
با توجه به اهم مخاطرات دو سال آینده، که در اجلاس اقتصادی داووس در دی 1402 ارائه شده بود:
۱- اطلاعات نادرست در فضای مجازی (Misinformation)
۲-رخدادهای شدید آب و هوایی (Extreme Weather Events)
۳-دو قطبیهای اجتماعی (Societal Polarization)
۴-ناامنی سایبری (Cyber Insecurity)
۵- نزاعهای مسلحانه بین دولتها (Interstate Armed Conflict)
۶-فقدان فرصتهای اقتصادی (Lack of Economic Opportunities)
۷-تورم (Inflation)
۸-مهاجرت غیر داوطلبانه (Involuntary Migration)،
۹-نزول اقتصادی (Economic Downturn)،
۱۰-آلودگی هوا (Pollution).
روند های کلان آینده به شرح زیر تعیین شد:
تاثیر تکنولوژی ها و روندهای کلان آینده جهان در برنامه های اجرایی انجمن آشنا ارائه شد که در انجمن بر اهمیت مثلث هوش مصنوعی، رقابت در بازارهای جهانی و فرصتهای سرمایهگذاری تاکید شد و این موارد در بیان نقطه نظرات حاضرین نیز مورد تاکید قرار گرفت و مقرر شد در جلسات دیگری تجربه عربستان سعودی در برنامه ریزی و جایگاه صادرات ایران در ICT بصورت مفصل تشریح شود.
در این نشست همچنین در ارتباط با توسعه همکاری های انجمن با مراکز علمی و آموزشی از جمله مجمع کامپیوتر IEEE و سازمان مدیریت صنعتی و توسعه همکاری ها با وزارت صنعت، معدن وتجارت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تبادل نظر و تاکید شد.
نظرات
ثبت دیدگاه جدید
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند